DERYA POLAT BEAUTY

​Vi er en kosmetisk lægeklinik i hjertet af Frederiksberg, København med speciale i permanente laserbehandlinger med SHR laser.

Vores klinik består af en læge og sygeplejerske. Vores kompetente kvindelige behandlere har flere års erfaring med permanent hårfjerning, og vi dygtiggør os løbende med mange kurser hos de bedste og førende læger på området.

Som behandlere er det vigtigt for os at levere den højeste kvalitet og bedste service på markedet. Din tryghed og sikkerhed er den vigtigste faktor for os. Vores DNA består i kvalitet, tillid, tryghed og ærlighed højt i vores arbejde og som fundament for et godt behandlingsresultat med SHR laser.

Med vores mange årige erfaring og markedets bedste udstyr sikrer vi dig grundig vejledning og behandling af aller højeste kvalitet.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Derya Polat Beauty.

Klinikansvarlig læge for behandlinger med SHR laser:

Kristian bakke arvesen
Speciallæge i hudsygdomme,

Den klinikansvarlige læge hos Derya Polat Beauty har gennemgået alle klinikkens behandlinger, der indebærer brug af SHR laser. Der sikres, ved en jævnlig kvalitetskontrol på klinikken, at laserbehandlingerne leveret af klinikkens personale lever op til myndighedernes krav om, at der hos Derya Polat Beauty leveres patientsikker behandling.

Kristian bakke arvesen har arbejdet med diagnosticering og behandling af kosmetisk behandlinger i flere år, og har en bred interesse for hudsygdomme og kosmetiske behandlinger.

Bestil gratis konsultation

instagram (40) Følg med på instagram

Kontakt

Derya Polat Beauty

Smallegade 39
2000 Frederiksberg

Tlf. +45 28 68 92 17

Email: info@dpbeauty.dk

CVR-nummer: 40771581

Smallegade 39, 2000 Frederiksberg

Klik her for rutevejledning

Firmainformation

​Mandag

08:00 – 15:00​

​Tirsdag

08:00 – 15:00​

Onsdag

08:00 – 15:00​

Torsdag

08:00 – 15:00​

​Fredag

08:00 – 15:00​

Lørdag

08:00 – 16:00​

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at modtage specielle tilbud og nyheder.

​Læs cookiedeklaration her