Laserbehandlinger

Har du uønsket hår på kroppen, og vil du bare gerne have det fjernet? Så book en tid allerede i dag! 

Drømmer du om glat og silkeblød hud uden uønsket hårvækst?

Mærk forskellen med laserhårfjerning

Hvis svaret er ja, er du ikke alene. Mange kæmper med uønsket hår, hvilket kan være både tidskrævende og frustrerende at håndtere.

Men forestil dig en verden, hvor du kan sige farvel til smertefulde voksbehandlinger og hyppig barbering. 

Hos Derya Polat Beauty tilbyder vi permanent laser hårfjerning med den smertefri SHR-laser.

Vores kosmetiske klinik ligger i hjertet af Frederiksberg, her har vi kunder fra blandt andet Østerbro og det øvrige København.

Den bedste løsning indenfor laserhårfjerning venter på dig

I vores skønhedsklinik benytter vi os af den nyeste teknologi inden for laser hårfjerning, nemlig SHR-laser, hvilket garanterer effektive resultater. Laser hårfjerning med SHR-laser er en skånsom behandling, hvor håndstykket fra maskinen bevæges med tilpas hastighed hen over det ønskede område. Huden opvarmes med en temperatur på 40-45 grader og energikilden dertil er med lavt strømforbrug. Halvdelen af energien fra SHR-laser går direkte i hårets pigment, hvoraf den anden halvdel absorberes af stamcellerne, der er ansvarlige for produktion af hår i det pågældende område.

For os er dit velvære og din tilfredshed altafgørende. Vi forstår, at nogle måske er nervøse for laserbehandling, men som professionelle sørger vi for, at du føler dig tryg gennem hele processen. Vi besvarer alle dine spørgsmål og sørger for, at du er fuldt informeret om proceduren. Vi ved, at det ikke kun handler om at fjerne hår, men også om at føle sig selvsikker og komfortabel i egen krop.

Skån Din Hud med Vores Avancerede Laserbehandling

Træt af at kæmpe med uønsket hårvækst? Hos Derya Polat Beauty tilbyder vi den seneste teknologi inden for permanent hårfjerning – SHR laser. Vores avancerede behandlinger er skånsomme, smertefri og yderst effektive. Lad os hjælpe dig med at opnå glat og silkeblødt hud, så du kan føle dig selvsikker og fri for bekymringer.

Book din konsultation i dag og begynd rejsen mod en hårfri tilværelse.Uanset om du ønsker at slippe af med uønsket hårvækst på ben, arme, eller andre områder, kan vores erfarne team hjælpe dig med at opnå dine mål. Besøg os i dag og lad os guide dig mod en mere selvsikker og hårfri fremtid.

Skal vi ses?

Book din tid allerede i dag

Med vores innovative SHR teknologi kan du se frem til en mere behagelig og skånsom oplevelse, der sikrer silkeblød hud uden irritation eller ubehag. Vores dygtige team af specialister vil skræddersy hver behandling til dine individuelle behov, så du opnår de bedste resultater.